Selecteer een pagina

corona cadeaubon

Helpende hand in kader van corona-cadeaubon initiatieven door Belgische en Nederlandse steden en gemeenten

De voorbije dagen hebben we bij Wisely heel wat vragen van steden en gemeenten ontvangen over hoe ze een beslissing om burgers of ondernemers een soort zeer tijdelijke ‘Corona-cadeaubon’ te geven, zouden kunnen vertalen naar een praktisch en fraudebestendig verhaal. En wat dat dan wel zou kosten.

Die vragen kwamen niet zo verrassend. Samen met ons team hebben we in de voorbije jaren onder andere meer dan 30 lokale cadeaubon-systemen helpen implementeren.

Dit ‘Corona-cadeaubon’ initiatief heeft los van de eventuele software ook een hele offline uitdaging om bijvoorbeeld kortingcodes of bonnen in de brievenbus van je burgers te krijgen. Efficiënt, fraudebestendig en zo budgetvriendelijk mogelijk. Weinig softwareleveranciers zijn ook bedreven in dat gedeelte. Wij zijn er net expert in. Wij gaan dan indien nodig met jullie huidige softwareleverancier in jullie stad of gemeente overleggen over praktische scenario’s die wij voorstellen. Heeft u nog geen permanente software ter beschikking, dan laten wij u voorstellen doen vanuit de softwareleveranciers.

Schets ons jouw concept via onderstaand formulier en wij vertalen het naar een praktische aanpak binnen de 2 werkdagen (kan sneller op aanvraag)

We voorzien tegelijk een gedetailleerde budgetindicatie voor concrete deliverables en en ontzorging van A tot Z (drukwerk, grafisch, productie bonnen, eventuele extra specifieke tijdelijke webshop, configuratie kortingscodes, projectmanagement …). U kan hiermee doordachte beslissingen nemen over uw concept.

Wenst u telefonisch contact op te nemen, dan kan dit op +32 484 111 008 (Maarten).