Selecteer een pagina

Over ons

Geschiedenis

2009

CENTRUM MANAGEMENT VOOR KORTRIJK

Als centrummanager van Kortrijk (onder de vlag Het Opzet) zag Maarten Decramer, oprichter en CEO van Wisely, meer dan ooit de nood aan innovatieve hands-on marketing management om klanten naar de binnenstad aan te trekken en hen te laten terugkeren. Hij ploeterde > 3 jaar in de Kortrijkse winkelstraten en leerde er zo de knepen van het marketingvak voor retail en vrijetijd (toerisme, evenementen, cultuur, …).

2013

OPLOSSINGEN VOOR STEDEN EN SHOPPING CENTRA

In 2013 werd beslist over de meer gespecialiseerde missie van Het Opzet: Men zou steden en gemeenten bijstaan met efficiënte tools en campagnes om hun inwoners en shoppers te activeren. Maar al snel bleek die saus ook te werken in retailparken en shopping centra en om evenementen te ondersteunen. En met succes, want op korte termijn evolueerde Het Opzet naar een multidisciplinair team van 10 gedreven mensen, aan de slag voor diverse steden, retailparken en evenementen.

Het Opzet liep in de kijker door een aantal overkoepelende loyalty – & kadobonsystemen voor binnensteden (Tongeren, Poperinge, …) die het uitgerold had. Het bracht de founders tot een fusie/verkoop van Het Opzet aan Joyn, momenteel nog steeds het grootste loyalty & marketingplatform in België voor de lokale handel.

2018

OPRICHTING WISELY, 100% FOCUS OP MARKETING OM RETAIL EN LEISURE NOG STERKER TE ONDERSTEUNEN

Begin 2018 startte het team dat al jaren samenwerkte, het nieuwe Wisely. Met een nog meer ervaren focus op marketing voor omgevingen waar (1) retail de draaischijf is (zoals steden, binnenstadsmanagement, winkelstraten, shoppingcentra, retailparken) of (2) vrijetijd het doel (zoals evenementen, festivals, vakantie- of attractieparken, verenigingen …).

Geen ‘gewoon’ communicatie agency, maar gespecialiseerd in (middel)lange termijn marketing management. Het Wisely-team is als het ware een part-time collega van haar klanten.