Selecteer een pagina

Vacature: Marketing & Events Coordinator

Woont en werkt in België

Wisely groeit in de Benelux, heeft ambities om voet aan wal te zetten in Frankrijk, Spanje en Portugal en zoekt Marketing & Events Coordinators met reeds enkele jaren ervaring om ons team te versterken.

Een Marketing & Events Coordinator is verantwoordelijk voor het conceptueel helpen uitdenken van allerhande campagnes in overleg met de klant. Tevens zal hij/zij deze campagnes concreet opstarten en nauwgezet opvolgen. Onze klanten situeren zich vandaag grotendeels in de publieke sector (steden en gemeenten) en deze van de retailparken en shoppingcentra. Maar daarnaast ondersteunen wij meer en meer evenementen, vakantieparken etc op vlak van marketing en (technologische) oplossingen van A tot Z.

Wat je zal doen

 • Marketingcampagnes en projecten in het algemeen (digitaal, technologisch, logistiek, …) opstarten en uitvoeren en daarvoor de eindverantwoordelijkheid nemen van A tot Z
 • Timing, budget en kwaliteit van je projecten nauwgezet in het oog houden
 • Bestellingen plaatsen en opvolgen bij leveranciers, exacte briefings opstellen en toelichten aan grafici, technologische partners …
 • Analyses doen en rapportages maken van lopende projecten.
 • De administratieve kant (bestelbonnen, timetracking, aankoopfacturen, verkoopfacturatie) van je projecten 100% onder controle hebben samen met je collega’s van het support team
 • Onze klanten begeleiden en oplossingen formuleren.
 • Samen met ons team op zoek gaan naar nieuwe kansen om Wisely te laten groeien.
 • Werken en configureren in backoffices van digitale platformen zoals mail engines, CMS-pakketten, …
 • Intern het aanspreekpunt voor jouw projecten zijn.
 • Op regelmatige tijdstippen (proactiviteit is key!) over de voortgang communiceren met de klant en/of sparren over te nemen keuzes en dit op een beleefde, kordate en hands-on manier.
 • Je zoekt naar manieren om werkstromen efficiënter en foutloos te laten verlopen.
 • Je ondersteunt, structureert en coördineert de administratie en facturatie.

waarvan je deel zal uitmaken

Een dynamische, zeer praktische, boots-on-the-ground, ondernemende omgeving. Je zult de eerste weken wennen en kennis maken met het bedrijf, de werkwijze, de klanten en het team op het hoofdkantoor in Kortrijk (en het support team in Malaga-Spanje). Je werkt nauw samen met de oprichters en CEO.

Wisely is een familiebedrijf en de oprichters zijn zeer ondernemend en hands-on. Vandaag is Wisely een klein team met stevige ambities. We zijn op het kruispunt van vele spannende tijden en kansen. Je zal in de voorhoede kunnen staan ​​om onze plannen te realiseren om de exclusieve nummer één te zijn op ons gebied van activiteiten en doelgroepen. Meer nog, je zal dagelijks impact hebben op de toekomst van het bedrijf.

Wisely doet niet zomaar marketing. We zijn constant op zoek naar technologische en innovatieve oplossingen om te integreren in onze campagnes en projecten om onze klanten betere resultaten op te leveren, efficiënter aan de slag te kunnen en data over de ROI te verzamelen. We streven ernaar onze klanten op lange termijn te begeleiden en niet alleen ad hoc-diensten te faciliteren.

wat je zal nodig hebben

 • Opleiding op bachelorniveau/masterniveau
 • Je hebt minstens 3 à 5 jaar werkervaring op een marketingafdeling of in een marketing en/of events agency.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je hebt een uitstekende kennis van het Frans en Engels.
 • Je hebt een vlotte pen en het schrikt je helemaal niet af om een tekstje neer te pennen.
 • Je kan heel zelfstandig werken en neemt graag initiatief.
 • Je hebt een gezonde interesse in alles wat met marketing, retail en digitaal/technologie te maken heeft .
 • Je hebt kennis van Powerpoint, Word, Excel,… Basiskennis Photoshop & Indesign is een pluspunt.
 • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent uitermate zorgvuldig en secuur. Duidelijke communicatie is je stokpaardje.
 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen aangezien planningen en concepten er van de ene minuut op de andere helemaal anders kunnen uitzien.
 • Het schrikt je niet af wanneer concepten en projecten nog niet helemaal concreet en duidelijk zijn en je even moet zoeken hoe je kan opstarten.
 • Je bent nieuwsgierig van aard (je zoekt al eens zelfstandig iets op in je vakgebied), bent een moedig persoon en je hebt een gezonde drang om te scoren (bij je collega’s, het management en de klant).

Wat je van ons mag verwachten

Je krijgt training on the job en neemt in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid op je. Je kunt uiteraard een competitief salarispakket verwachten. Leuke collega’s, koffie en een ondernemende omgeving zijn gratis ‘dabei’.

Het hoofdkantoor in Kortrijk is gevestigd in Hangar K, de hippe co-creatie hub, op 10 minuten loopafstand van het station en het stadscentrum. Parkeren kan voor de deur. Naast het gloednieuwe watercomplex Lago met sport-, zwemmogelijkheden en subtropisch plezier en de oevers van de Leie die mogelijkheden bieden voor hardlopen en / of fietsen.

We werken het liefst allemaal samen … fysiek wanneer het kan, op afstand als het moet.

Over Wisely

Wisely, als onderdeel van de Beaver & Eagle Tribe, is uniek in zijn soort en benadering ten opzichte van zijn klanten. We leveren impactmakende strategie, diensten, campagnes en concepten voor Retail en Vrijetijds klanten, waar lokale overheden en vastgoedfondsen / -eigenaren momenteel onze belangrijkste klanten zijn. Dit verzekert ons – zelfs tijdens de COVID 19-periode – van financiële stabiliteit en toekomstbestendige samenwerkingen op lange termijn.

Je denkt dat je de juiste persoon bent?

Toon ons je oprechte interesse door ons je cv te sturen of in ieder geval de link naar je up-to-date en gedetailleerd LinkedIn-profiel en door ons een e-mail te schrijven (maarten.decramer@wearewisely.com) waarin je uitlegt waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze vacature. Dat is het Olympisch minimum. Video of andere alternatieven zullen enthousiast ontvangen worden. Alleen de kandidaten die aan beide (CV + motivatie) voldoen, worden beantwoord of in aanmerking genomen. Het indrukken van de knop ‘Ik ben geïnteresseerd’ is niet voldoende om ons je enthousiasme te tonen.