Selecteer een pagina

vacature: Business Support Manager

High potential, jonge en hands-on sidekick van het management

Wisely groeit in de Benelux, heeft ambities om voet aan wal te zetten in Frankrijk, Spanje en Portugal en zoekt een Business Support Manager om ons te ondersteunen in het waar maken van onze dromen en groei.

Als jonge, hands-on high-potential krijg jij opdracht na opdracht, project per project onder jouw verantwoordelijkheid. Dankzij je ondernemersgeest en generalistische talenten vind je dat net ongelofelijk leuk. Je hebt veel goesting om je tanden in ons bedrijf te zetten, eraan te trekken en sleuren en zo impact te hebben op de groei ervan. Samen veroveren wij de wereld. Althans deze waarin wij uniek en absolute marktleider willen zijn.

Onze klanten situeren zich vandaag grotendeels in de publieke sector (steden en gemeenten) en deze van de retailparken en shoppingcentra. Maar daarnaast ondersteunen wij meer en meer evenementen, vakantieparken etc op vlak van marketing en digitalisatie. En wie weet welke extra markten we nog kunnen veroveren … 

wat je zal doen

 • Je gaat aan de slag met zeer strategische opdrachten, maar moet ook soms enkele uren in pure administratieve zaken duiken.
 • Zo bouw je onder andere de lead funnel uit en zorg je dat alle processen qua CRM, lead generation, opvolging offertes en facturatieflows perfect geoptimaliseerd en gestroomlijnd zijn.
 • Je zorgt ervoor dat alle bedrijfsprocessen netjes in begrijpelijke to-the-point video’s en FAQ’s zitten. De grootste dummy kan aan de hand hiervan zonder enige voorkennis het volledige bedrijf verder runnen.
 • In elk hoekje en achter elke click zit een extra digitale mogelijkheid waarmee ons team nog efficiënter gaat werken en minder manueel werk moet gaan doen. Jij zorgt daarvoor en wordt daar wild enthousiast van.
 • Je analyseert het rendement in de projecten, de leveranciers en budgetten op zoek naar optimalisaties en nog hogere kwaliteit voor onze klanten.
 • Je start een nieuwe afdeling (misschien wordt het wel een nieuw bedrijf) op waarbij we beogen om binnen de kortste keren een team van 30 jonge mensen overal waar we actief zijn social content te laten creëeren en bezorgen aan ons support team.
 • Je bent de chief van het (nog verder uit te bouwen) support team waarvoor ‘ontzorging’ van onze project managers en marketing coordinators hun hoogste doel is.
 • Je bent verantwoordelijk voor de planningen en de prioriteiten. Je hebt continu oog voor de zorgen van de rest van het team en staat hen bij in het optimaliseren van hun planning naar een stress-vrije dag/week/maand en jaar.
 • Je gelooft 100% dat we in staat zijn om binnen enkele maanden opgestart te zijn in meerdere landen buiten België en er potten te breken.
 • Je hebt geleerd dat hard werken je veel voldoening kan geven. Zolang je maar impact kan hebben op de groei van het bedrijf waarvoor je werkt.
 • Je krijgt het gevoel dat je je eigen onderneming aanstuurt, maar beseft dat je nog veel te leren hebt en je wil nog on the job extra ervaring in je rugzak steken.

Waarvan je deel zal uitmaken

Een dynamische, zeer praktische, boots-on-the-ground, ondernemende omgeving. Je zult de eerste weken wennen en kennis maken met het bedrijf, de werkwijze, de klanten en het team op het hoofdkantoor in Kortrijk (en het support team in Malaga-Spanje). Je werkt nauw samen met de oprichters en CEO.

Wisely is een familiebedrijf en de oprichters zijn zeer ondernemend en hands-on. Vandaag is Wisely een klein team met stevige ambities. We zijn op het kruispunt van vele spannende tijden en kansen. Je zal in de voorhoede kunnen staan ​​om onze plannen te realiseren om de exclusieve nummer één te zijn op ons gebied van activiteiten en doelgroepen. Meer nog, je zal dagelijks impact hebben op de toekomst van het bedrijf.

Wisely doet niet zomaar marketing. We zijn constant op zoek naar technologische en innovatieve oplossingen om te integreren in onze campagnes en projecten om onze klanten betere resultaten op te leveren, efficiënter aan de slag te kunnen en data over de ROI te verzamelen. We streven ernaar onze klanten op lange termijn te begeleiden en niet alleen ad hoc-diensten te faciliteren.

Wat je zal nodig hebben

 • Opleiding op masterniveau (TEW, Handelsingenieur, …)
 • Je hebt al minstens twee jaar werkervaring gehad in een ‘projectmanagement omgeving’ waar je projecten zelfstandig hebt moeten trekken.
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en je hebt een uitstekende kennis van het Frans en Engels.
 • Je hebt een vlotte pen en het schrikt je helemaal niet af om een tekstje neer te pennen.
 • Je kan heel zelfstandig werken en neemt graag initiatief.
 • Je hebt een gezonde interesse in alles wat met retail en digitaal/technologie te maken heeft .
 • Je hebt kennis van Powerpoint, Word, Excel,… Even goed gebruik je al continu diverse tools zoals de Google-mogelijkheden, Slack-achtige communicatiekanalen etc …
 • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent uitermate zorgvuldig en secuur.
 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen aangezien planningen en concepten er van de ene minuut op de andere helemaal anders kunnen uitzien.
 • Het schrikt je niet af wanneer concepten en projecten nog niet helemaal concreet en duidelijk zijn en je even moet zoeken hoe je kan opstarten.
 • Je bent nieuwsgierig van aard (je zoekt al eens zelfstandig iets op op je vakgebied), bent een moedig persoon en je hebt een gezonde drang om te scoren (bij je collega’s, het management en de klant)
 • Je hebt leiderschapscapaciteiten en bent sterk empathisch.

wat je van ons mag verwachten

Je krijgt training on the job en neemt in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid op je. Je krijgt de kans om je managementvaardigheden volledig te ontplooien. Je kunt uiteraard een competitief salarispakket verwachten. Leuke collega’s, koffie en een ondernemende omgeving zijn gratis ‘dabei’.

Het hoofdkantoor in Kortrijk is gevestigd in Hangar K, de hippe co-creatie hub, op 10 minuten loopafstand van het station en het stadscentrum. Parkeren kan voor de deur. Naast het gloednieuwe watercomplex Lago met sportzwemmogelijkheden en subtropisch plezier en de oevers van de Leie die mogelijkheden bieden voor hardlopen en / of fietsen.

about wisely

Wisely, als onderdeel van de Beaver & Eagle Tribe, is uniek in zijn soort en benadering ten opzichte van zijn klanten. We leveren impactmakende strategie, diensten, campagnes en concepten voor Retail en Vrijetijds klanten, waar lokale overheden en vastgoedfondsen / -eigenaren momenteel onze belangrijkste klanten zijn. Dit verzekert ons – zelfs tijdens de COVID 19-periode – van financiële stabiliteit en toekomstbestendige samenwerkingen op lange termijn.

je denkt dat je de juiste persoon bent?

Toon ons je oprechte interesse door ons je cv te sturen of in ieder geval de link naar je up-to-date en gedetailleerd LinkedIn-profiel en door ons een e-mail te schrijven (maarten.decramer@wearewisely.com) waarin je uitlegt waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze vacature. Alleen de kandidaten die aan beide voldoen, worden beantwoord of in aanmerking genomen. Het indrukken van de knop ‘Ik ben geïnteresseerd’ is niet voldoende om ons je enthousiasme te tonen.