Selecteer een pagina

vacature: Allround administratief medewerker (deeltijds)

Wisely groeit in de Benelux, heeft ambities om voet aan wal te zetten in Frankrijk, Spanje en Portugal en zoekt een administratieve duizendpoot voor een deeltijdse job (aantal uren af te spreken, maar minstens 20 uren).

Als administratieve duizendpoot zal je nauw samenwerken met iedereen binnen het team. Je bent een allround administratieve medewerker en ondersteunt het volledige team daar waar nodig op organisatorisch en administratief vlak.

Onze klanten situeren zich vandaag grotendeels in de publieke sector (steden en gemeenten) en deze van de retailparken en shoppingcentra. Maar daarnaast ondersteunen wij meer en meer evenementen, vakantieparken etc op vlak van marketing en (technologische) oplossingen van A tot Z.

wat je zal doen

 • Bestellingen plaatsen en opvolgen bij leveranciers
 • Rapporten maken van lopende projecten
 • Bestelbonnen en facturen opmaken
 • Boekhoudkundige verwerkingen uitvoeren
 • Werken en configureren in backoffices van digitale platformen zoals mail engines, CMS-pakketten, …
 • Verzamelen en beheren van CRM
 • Helpdesk beheren: zowel telefonie als mailverkeer
 • Facilitair ondersteunen (bv voorraden beheren, bestellingen plaatsen en orde op kantoor verzorgen)
 • Collega’s bijstaan waar nodig en nuttig.

waarvan je deel zal uitmaken

Een dynamische, zeer praktische, boots-on-the-ground, ondernemende omgeving. Je zult de eerste weken wennen en kennis maken met het bedrijf, de werkwijze, de klanten en het team op het hoofdkantoor in Kortrijk (en het support team in Malaga-Spanje). Je werkt nauw samen met de oprichters en CEO.

Wisely is een familiebedrijf en de oprichters zijn zeer ondernemend en hands-on. Vandaag is Wisely een klein team met stevige ambities. We zijn op het kruispunt van vele spannende tijden en kansen. Je zal in de voorhoede kunnen staan ​​om onze plannen te realiseren om de exclusieve nummer één te zijn op ons gebied van activiteiten en doelgroepen. Meer nog, je zal dagelijks impact hebben op de toekomst van het bedrijf.

Wisely doet niet zomaar marketing. We zijn constant op zoek naar technologische en innovatieve oplossingen om te integreren in onze campagnes en projecten om onze klanten betere resultaten op te leveren, efficiënter aan de slag te kunnen en data over de ROI te verzamelen. We streven ernaar onze klanten op lange termijn te begeleiden en niet alleen ad hoc-diensten te faciliteren.

wat je zal nodig hebben

 • Je hebt bij voorkeur een eerste werkervaring.
 • Je kan heel zelfstandig werken en neemt graag initiatief. Je pakt het ownership van je opdrachten.
 • Een gezonde interesse in alles wat met technologie en marketing te maken heeft is een pluspunt
 • Je hebt kennis van Powerpoint, Word, Excel, … en werken in digitale platformen schrikt je niet af.
 • Een goede gesproken en geschreven kennis van de Franse taal is een absoluut pluspunt
 • Je bent flexibel, goedlachs en hebt een hands-on mentaliteit. Je houdt ervan om anderen te helpen en te ontzorgen.
 • Je bent uitermate zorgvuldig en secuur. Duidelijke communicatie is je stokpaardje
 • Je hebt een groot aanpassingsvermogen aangezien planningen en concepten er van de ene minuut op de andere helemaal anders kunnen uitzien.
 • Je bent nieuwsgierig van aard (je zoekt al eens zelfstandig iets op in je vakgebied), bent een moedig persoon en je hebt een gezonde drang om te scoren (bij je collega’s, het management en de klant)

wat je van ons mag verwachten

Je krijgt training on the job en neemt in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid op je. Je kunt uiteraard een competitief salarispakket verwachten. Leuke collega’s, koffie en een ondernemende omgeving zijn gratis ‘dabei’. We starten met een deeltijdse invullen, maar mogelijkheden zijn er om eventueel indien gewenst door te groeien naar een voltijdse job.

Het hoofdkantoor in Kortrijk is gevestigd in Hangar K, de hippe co-creatie hub, op 10 minuten loopafstand van het station en het stadscentrum. Parkeren kan voor de deur. Naast het gloednieuwe watercomplex Lago met sport-, zwemmogelijkheden en subtropisch plezier en de oevers van de Leie die mogelijkheden bieden voor hardlopen en / of fietsen.

We werken het liefst allemaal samen … fysiek wanneer het kan, op afstand als het moet.

over wisely

Wisely, als onderdeel van de Beaver & Eagle Tribe, is uniek in zijn soort en benadering ten opzichte van zijn klanten. We leveren impact makende strategie, diensten, campagnes en concepten voor Retail en Vrijetijd, waar lokale overheden en vastgoedfondsen / -eigenaren momenteel onze belangrijkste klanten zijn. Dit verzekert ons – zelfs tijdens de COVID 19-periode – van financiële stabiliteit en toekomstbestendige samenwerkingen op lange termijn.

je denkt dat je de juiste persoon bent?

Toon ons je oprechte interesse door ons je cv te sturen of in ieder geval de link naar je up-to-date en gedetailleerd LinkedIn-profiel en door ons een e-mail te schrijven (maarten.decramer@wearewisely.com) waarin je uitlegt waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze vacature. Alleen de kandidaten die aan beide voldoen, worden beantwoord of in aanmerking genomen. Het indrukken van de knop ‘Ik ben geïnteresseerd’ is niet voldoende om ons je enthousiasme te tonen.