Selecteer een pagina

vacature:

DIGITAL communication officer

met focus op online en social content

Wisely groeit in de Benelux, heeft ambities om voet aan wal te zetten in Frankrijk, Spanje en Portugal en zoekt een Communication Officer met zijn/haar focus op online en social content om ons team op het hoofdkantoor in Kortrijk te versterken.

Als ‘Impact Maker voor Retail en Vrijetijd’ is deze verantwoordelijk voor het online ondersteunen en uitdenken van allerhande campagnes in overleg met de klant en collega’s marketing coördinatoren. Tevens zal hij/zij deze campagnes concreet opstarten en nauwgezet opvolgen. Onze klanten situeren zich vandaag grotendeels in de publieke sector (steden en gemeenten) en deze van de retailparken en shoppingcentra. Maar daarnaast ondersteunen wij meer en meer evenementen, vakantieparken etc op vlak van marketing en digitalisatie.

wat zal je doen

 • Je werkt mee aan het opzetten en het beheren van de communicatie voor diverse projecten en campagnes, met vooral focus op online en socials.
 • Je werkt contentplannen uit en je maakt content zelf. Voor websites, nieuwsbrieven en sociale mediakanalen.
 • Je zet e-mail marketingcampagnes op, analyseert ze en rapporteert hierover.
 • Je berichten en content gaan telkens rechtstreeks richting honderdduizenden consumenten (retailparken/shoppingcentra), toeristen en burgers (steden/gemeente).
 • Hiervoor doe je steeds zelf voorstellen m.b.t. de content. Een vlotte pen is hier dus noodzakelijk. Je gaat bovendien actief achter stof voor content aan. Daartoe een dagje het land rond rijden naar diverse projecten vind je leuk.
 • Je maakt foto’s , filmt en monteert ze achteraf tot leuke gifs of snackable video’s voor diverse kanalen. Dat doe je conform de juiste formats per kanaal.
 • Waar en wanneer mogelijk spring je graag bij om collega’s – marketing coördinatoren bij te staan in het runnen van projecten en campagnes
 • Je waakt erover dat de huisstijl van elk van de projecten steeds correct wordt uitgedragen
 • Je maakt je enkele backoffices van softwareplatformen eigen waarmee loyalty en gift card programma’s gefaciliteerd en gamification campagnes georganiseerd worden.

waarvan je deel zal uitmaken

Een dynamische, zeer praktische, boots-on-the-ground, ondernemende omgeving. Je zult de eerste weken wennen en kennis maken met het bedrijf, de werkwijze, de klanten en het team op het hoofdkantoor in. Je werkt nauw samen met de oprichters en CEO.

Wisely is een familiebedrijf en de oprichters zijn zeer ondernemend en hands-on. Vandaag is Wisely een compact team met stevige ambities. We staan op het kruispunt van vele spannende tijden en kansen. Je zal in de voorhoede kunnen staan om onze plannen te realiseren om de exclusieve nummer één te zijn op ons gebied van activiteiten en doelgroepen. Meer nog, je zal dagelijks impact hebben op de toekomst van het bedrijf.

Wisely doet niet zomaar marketing. We zijn constant op zoek naar technologische en innovatieve oplossingen om te integreren in onze campagnes en projecten om onze klanten betere resultaten op te leveren, efficiënter aan de slag te kunnen en data over de ROI te verzamelen. We streven ernaar onze klanten op lange termijn te begeleiden en niet alleen ad hoc-diensten te faciliteren.

wat je zal nodig hebben

  • Je bent in het bezit van een Bachelor en/of Master (Marketing, Digital marketing, Communicatie) en kan al een 1e relevante werkervaring voorleggen.
  • Als Communication Officer is geen enkele dag dezelfde. Met jouw no-nonsense mentaliteit, hands-on aanpak en commerciële flair, slaag je erin zelfstandig of in team jouw taken en deadlines tot een goed einde te brengen.
  • Als duizendpoot binnen onze organisatie is het belangrijk steeds gestructureerd en planmatig te werken. Je streeft ernaar steeds een feilloos resultaat te behalen met de nodige kritische ingesteldheid naar jezelf en het af te leveren werk. Met de juiste proactieve aanpak en een gezonde portie ambitie til je de communicatie naar een hoger niveau & werk je efficiënt samen met je collega’s binnen het team.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans. Je begrijpt perfect Engels. Kennis van extra talen (Spaans, …) is een pluspunt.
  • Een grondige kennis van Adobe Indesign en/of Illustrator, Photoshop en MS Office is aangewezen.
  • Je wordt uitermate enthousiast wanneer jouw content scoort met veel reach en een stevig percentage engagement. Je wordt niet ontmoedigd wanneer dat iets minder is en gaat op zoek hoe het de volgende keer beter zou kunnen zijn.
  • Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent uitermate zorgvuldig en secuur.
  • Je hebt een groot aanpassingsvermogen aangezien planningen en concepten er van de ene minuut op de andere helemaal anders kunnen uitzien.
  • Het schrikt je niet af wanneer concepten en projecten nog niet helemaal concreet en duidelijk zijn en je even moet zoeken hoe je kan opstarten.
  • Je bent nieuwsgierig van aard (je zoekt al eens zelfstandig iets op op je vakgebied), bent een moedig persoon en je hebt een gezonde drang om te scoren (bij je collega’s, het management en de klant)

  wat je van ons mag verwachten

  Je krijgt training on the job en neemt in een vroeg stadium de verantwoordelijkheid op je. Je krijgt de ruimte om je eigen ding te doen. Je kunt uiteraard een competitief salarispakket verwachten. Leuke collega’s, koffie en een ondernemende omgeving zijn gratis ‘dabei’.

  Het hoofdkantoor in Kortrijk is gevestigd in Hangar K, de hippe co-creatie hub, op 10 minuten loopafstand van het station en het stadscentrum. Parkeren kan voor de deur. Naast het gloednieuwe watercomplex Lago met sportzwemmogelijkheden en subtropisch plezier en de oevers van de Leie die mogelijkheden bieden voor hardlopen en / of fietsen.

  over wisely

  Wisely, als onderdeel van de Beaver & Eagle Tribe, is uniek in zijn soort en benadering ten opzichte van zijn klanten. We leveren impactmakende strategie, diensten, campagnes en concepten voor Retail en Vrijetijds klanten, waar lokale overheden en vastgoedfondsen / -eigenaren momenteel onze belangrijkste klanten zijn. Dit verzekert ons – zelfs tijdens de COVID 19-periode – van financiële stabiliteit en toekomstbestendige samenwerkingen op lange termijn.

  JE DENKT DAT JE DE JUISTE PERSOON BENT?

  Toon ons je oprechte interesse door ons je cv te sturen of in ieder geval de link naar je up-to-date en gedetailleerd LinkedIn-profiel en door ons een e-mail te schrijven (maarten.decramer@wearewisely.com) waarin je uitlegt waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze vacature.  Bovendien zien we graag wat voorbeelden van eerder werk van je: video, vlog, blog, social posts, animaties, … Overtuig ons van je goesting!